feb 28

Alweer bijna één jaar een ochtendkrant!

Begin vorig jaar 2013 waren het spannende tijden voor NDC MediaGroep, en nog steeds verkeren de kranten in zwaar weer in Nederland, veranderingen waren/zijn noodzakelijk.

De bezorging van de krant is vorig jaar ook veranderd, van de middag naar de vroege ochtenduren en naast de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad en Dagblad van het Noorden is ook de Telegraaf in de bezorging opgenomen

Sommige bezorgers hebben toen afgehaakt maar de meeste waren toch “redelijk” enthousiast, de ochtendbezorging is voor velen beter te combineren met school/studie en eventuele andere bijbanen.

Voor mij was het ook zeer zeker wennen, om 03.45 gaat de wekker en rond 04.10 op het depot aanwezig zijn en zorgen dat iedereen de juiste aantallen kranten heeft met zijn/haar bezorglijst, in mijn geval 20 wijken regelen dus je bent wel even zoet ermee en rond 05.00 komen de eerste bezorgers al op het depot.

Soms is er vertraging vanwege storingen tijdens het drukken van de krant maar daar merken de meeste bezorgers die rond 06.00 beginnen weinig van.

We zijn nu bijna 1 jaar verder en ik moet eerlijk zeggen dat ronduit de meeste bezorgers zijn gebleven, iets waar ik me in het begin toch best wel druk over maaktte.

We hebben een hele leuke club bezorgers en ik ben dan ook best trots, natuurlijk gaat er weleens wat mis maar ik geef je het maar te doen vooral in de winter periode met storm en regen, vorst en sneeuw, en altijd in het donker, het zijn allemaal bikkels!!

Vorig jaar heeft Omrop Fryslan in Fryslan DOK een item gemaakt van NDC MediaGroep, ons depot en bezorgers zijn toen meerdere malen gefilmd, was toen nog in de middag de bezorging, misschien leuk om te zien, ik heb de link van de film erbij geplaatst

.Fryslan DOK; krante te keap, met fragmenten van mijn Depot

Lijkt het je wat om in onze club mee te werken en ben je een vroege vogel, neem dan contact met ons op!

Tot gauw!!

Michaël Holtkamp